Servicii / Stomatologie copii

Cabinet stomatologie Iași

PrettySmile - Cabinet de stomatologie în Iași
Cabinet de stomatologie în Iași - Stomatologie copii

Stomatologie copii

Ca părinte nimic nu îți aduce mai multă satisfacție și împlinire decât să-ți vezi copilul zâmbind. Cabinet stomatologie copii Iași trebuie să corespundă nevoilor dumneavoastră! Vizită la stomatolog trebuie să fie o experienţă plăcută , pozitivă , chiar şi atunci când sunt necesare proceduri complicate încă de la primul control. Cei mai mulţi copii sunt speriaţi de vizită la stomatolog, refuzând deseori să revină la cabinet, dar stomatologia modernă oferă în prezent tratamente confortabile pentru pacienţii temători. Unul dintre acestea este sedarea conştientă , cunoscută și sub numele de inhalosedare .

Inhalosedarea – cea mai sigură metodă de relaxare pentru copii la stomatolog ! Pentru a te bucură pe deplin și pentru a proteja zâmbetul frumos și sănătos al copilului tău trebuie să faci tot ce este necesar. Începând cu apariția primilor dințișori, doar tu poți acorda o atenție sporită igienei dentare astfel că micuțul tău să-și mențină gingiile sănătoase.

Stomatologia pediatrică este o ramură a stomatologiei care se ocupă de tratamentul afecțiunilor dentare la copii. În timpul etapei de creștere a copilului sunt necesare îngrijiri speciale care să permită o dezvoltare normală a dentiției și să evite apariția unor potențiale afecțiuni ale dentitiei definitive.

În general părinții se întreabă: „de ce să cheltuim cu dinții de lapte dacă oricum aceștia urmează să fie înlocuiți de dintîi definitivi?”

Dinții de lapte

Dinții de lapte (deciduali sau temporari) sunt la fel de importanți că și cei definitivi deoarece copilul are nevoie de acești dinți că să poată mușca și mesteca. Fără ei pot apare probleme de nutriție. Dinții de lapte mențin un spațiu adecvat pentru apariția dinților permanenți. Carierea, sau pierderea acestor dinți pot duce la pierderea acestui spațiu, și mai târziu la probleme ortodontice pentru copil. Dinții de lapte sănătoși ajută la vorbirea clară și corectă a copilului. Dinți frumoși înseamnă încredere pentru copil. Un dinte lipsa, dinți cariați sau respirație urat mirositoare pot duce la glume “proaste” din partea celorlalți copii.

SUS