Servicii / Proteze dentare

Cabinet stomatologie Iași

PrettySmile - Cabinet de stomatologie în Iași
Cabinet de stomatologie în Iași - Proteze dentare

Tehnica CAD-CAM

Tehnologia CAD CAM, considerată a fi o tehnică orientată către viitor, este una dintre cele mai inovatoare soluții de protetică dentară. Precizia și acuratețea cu care aceasta contribuie la realizarea pieselor protetice (punte dentară, coroană, fațetă, încrustație sau pivot) întrec orice altă tehnologie existentă. Conștienți de faptul că timpul nu ar trebui să reprezinte o problemă în ceea ce privește procedurile stomatologice, mai ales în epoca vitezei, medicii, alături de inginerii și de oamenii de știință, au dezvoltat și promovat tehnologia CAD-CAM.

Suntem una dintre puținele clinici din România care realizează lucrări All-Zirconia. Această tehnică dentară se traduce prin estetică maximă, durabilitate și precizie.

Totul fără durere

lucrări de zirconiu: zirconiul este un material deosebit de estetic, rezistent, biocompatibil. Spre deosebire de lucrările clasice de ceramică, fiind un material foarte rezistent, poate fi folosit fără suport metalic și în zonele posterioare. Deoarece necesită o preparație minimă a dintelui, nu este iritant pulpar și are o biocompatibilitate crescută. Este un material total bioinert. Poate fi folosit atât pentru realizarea unei singure coroane cât și pentru realizarea unei punți dentare, tot datorită rezistenței crescute. Se folosește pentru lucrări deosebit de estetice atât în zonele anterioare cât și posterioare.

lucrări clasice de ceramică cu support metalic (Ni-Cr sau Au-Pt) sau fără: full ceramic

lucrări de ceramică pe implante

lucrări protetice semifixe pe implante

lucrări protetice semifixe și mobile clasice

SUS