Servicii / Implant dentar

Cabinet stomatologie Iași

PrettySmile - Cabinet de stomatologie în Iași
Cabinet de stomatologie în Iași - Implant dentar

Tipuri de implanturi folosite în clinica noastră:

Implant MEGAGEN Any One , cost 400 euro include bont protetic.

Impant MEGAGEN Any Ridge , cost 600 euro include bont protetic.

Implant MIS , cost 400 euro include bont protetic.

Implant BREDENT , cost 600 euro include bont protetic.

Implant STRAUMMAN , cost 1200 euro include bont protetic.

Implant Nobel , cost 1300 euro include bont protetic.

Coroana de zirconiu este o unitate dentară artificială care înlocuieste coroana dintelui natural. În cazul în care dintele a fost afectat de carie, într-o proporție foarte mare, medicul stomatolog nu va putea reface pierderea de țesut dentar, printr-o obturație clasică (plombă). Soluția, într-o astfel de circumstanță, este coroana protetica care va înlocui substanța dentară pierdută, într-un mod estetic și durabil.

Ce este implantul dentar?

Implantul dentar reprezintă rădăcina unui dinte artificial ce urmează a înlocui dintele lipsă de pe arcadă. Materialul din care este realizat este titanul, material 100% biocompatibil. Implantul dentar este de fapt un șurub de titan. Acesta este plasat prin tehnici speciale la nivelul osului maxilar/mandibular pentru a înlocui dintele/dinții lipsa de pe arcadă. Terapia pe implante dentare de obicei necesită câteva etape împărțite pe o durata mai lungă de timp,în jur de 3-9 luni.

După această perioada implantul dentar este acoperit cu un bont de vindecare. O coroana provizorie are rolul de a conforma gingia și a favoriza protezarea definitivă ulterioară. Există și posibiltatea plasării unui implant imediat după extracția dintelui bolnav. Tehnica este folosită pentru a reduce timpul de tratament și a conserva osul care va primi implantul. În aceeași ședință pacientul poate primi și coroana provizorie-protezare imediată. Acestea sunt ultimele tehnici din implantologie,folosite cu succes în toată lumea.

Există pacienți care au suferit extracții dentare în urmă cu mult timp unde cantitatea și calitatea osului este scăzută. Până de curând în aceste cazuri implanturile dentare erau contraindicate. Tehnicile moderne permit inserarea de implanturi chiar și în aceste cazuri. Pacientul fiind supus în prealabil unei intervenții chirurgicale de aditionare osoasa-bone grafting, sinus lift.

La Pretty Smile

Clinica noastră de implant dentar Iași folosește în operațiile de implantologie un aparat de ultima generație Piezosurgery. Acesta crește siguranță actului operator atât pentru medic cât și pentru pacient. Oferă un confort sporit postchirurgical față de tehnicile clasice folosite în implantologie. Piezosurgery are indicații în operațiile de elevare a sinusului maxilar fără lezarea membranei sinuzale. În operații de înserare a implantelor în oasele maxilare înguste (splitting), augumentari osoase, extracții dentare atraumatice.

SUS