Servicii / Estetică orală

Cabinet stomatologie Iași

PrettySmile - Cabinet de stomatologie în Iași
Cabinet de stomatologie în Iași - Estetică orală

Servicii de Estetică orală

În clinica noastră, într-o ambianță plăcută și modernă, folosind materiale și instrumentar sterilizate conform standardelor UE, beneficiați de manopere complexe.

În timp ce unele dintre ele aduc în primul rând beneficii legate de igienă, de exemplu curățarea profesională a danturii, detartrajul și chiuretajul subgingival, altele au avantaje strict estetice: albirea ambulatorie, albirea profesională și fațetarea danturii. Mai trebuie menționat că atunci când există și probleme funcționale și nu doar de natură estetică, tratamentul funcțional primează, în sensul că nu se poate aborda un tratament estetic pe fondul unor probleme funcționale care ar duce la degradarea stării de sănătate a pacientului.

Totul fără durere

Elevare sinus maxilar (Sinus lift)

Elevare sinus maxilar în vederea inserării de implante. Deasupra rădăcinilor molarilor superiori există o cavitate plină cu aer, numită sinus maxilar. În urmă extracțiilor molarilor superiori osul se resoarbe cu timpul, iar sinusul maxilar coboară, tinde să ocupe locul rădăcinilor molarilor superiori extrași. Pentru a putea insera implante, avem nevoie de o înălțime și grosime adecvată a osului, înălțime care dispare pe măsură ce sinusul maxilar coboară în locul rădăcinilor dinților extrași. Această înălțime și grosime se obține prin operația de elevare a sinusului maxilar și apoi inserarea de implante de o lungime suficient de mare pentru a fi rezistente în timp.

Inserare de implante dentare

SUS