Servicii oferite

Cabinet stomatologie Iași

PrettySmile - Cabinet de stomatologie în Iași
Cabinet de stomatologie în Iași - Estetică dentară

Estetică dentară

În clinică noastră, într-o ambianța plăcută și modernă, folosind materiale și instrumentar sterilizate conform standardelor UE, beneficiați de manopere chrirugicale complexe, fără durere, cum ar fi elevare sinus maxilar (Sinus lift) în vederea înserării de implant sau alte implanturi.
Mai multe informații

Cabinet de stomatologie în Iași - Stomatologie copii

Stomatologie copii

Copilul are nevoie de acești dinți că să poată mușca și mesteca. Fără ei pot apare probleme de nutriție. Dinții de lapte mențin un spațiu adecvat pentru apariția dinților permanenți. Carierea, sau pierderea acestor dinți pot duce la pierderea acestui spațiu, și mai târziu la probleme ortodontice pentru copil.
Mai multe informații

Cabinet de stomatologie în Iași - Implant dentar

Implant dentar

Clinică noastră de implant dentar Iași folosește în operațiile de implantologie un aparat de ultima generație PIEZOSURGERY, care crește siguranță actului operator atât pentru medic cât și pentru pacient, este minim traumatizant, oferă un confort sporit postchirurgical.
Mai multe informațiiCabinet de stomatologie în Iași - Estetică orală

Estetică orală

În clinica noastră, într-o ambianța plăcută și modernă, folosind materiale și instrumentar sterilizate conform standardelor UE, beneficiați de următoarele manopere chrirugicale complexe cum ar fi elevare sinus maxilar(Sinus lift) sau înserare de împlânte dentare.
Mai multe informații

Cabinet de stomatologie în Iași - Proteze dentare

Proteze dentare

Tehnica CAD-CAM, este cea mai nouă tehnică de realizare a lucrărilor dentare; este o tehnică computerizată, care realizează simple și complexe, cu o precizie de 100%. Această tehnică dentară se traduce prin estetică maximă, durabilitate și precizie.
Mai multe informații

Cabinet de stomatologie în Iași - Fațete dentare

Fațete dentare

Fațete dentare, reprezintă un tratament restaurativ sau cosmetic prin care se poate schimba estetică zambetului, prin îmbunătățirea armoniei, a culorii și a formei dinților. Dacă vrei un zâmbet mai strălucitor și mai armonios fațetele dentare sunt soluția ideală.
Mai multe informații

SUS