Despre noi

Cabinet stomatologie Iași

PrettySmile - Cabinet de stomatologie în Iași
PrettySmile - Cabinet de stomatologie în Iași

Prevenirea este întotdeauna cea mai economică și confortabilă modalitate de tratament care vă ajută să vă păstrați sănătatea dinților pe tot parcursul vieții. De aceea, misiunea numărul unu a fiecărui specialist din echipa noastră este recomandarea și aplicarea unui program de îngrijire preventivă a dinților, personalizat în funcție de nevoile fiecărui pacient. Vom dedică timpul necesar pentru a află care sunt nevoile și preferințele fiecărui pacient. Știm că nimănui nu-i place să aștepte de aceea avem grijă întotdeauna să respectăm ora de programare. Elaborarea unui plan complex de tratament se face prin consultarea tuturor specialiștilor și alegerea împreună cu pacientul a planului optim de tratament. Vă vom vorbi în avans despre costul tratamentului și vă vom informa în legătură cu orice opțiune de tratament disponibilă și potrivită nevoilor dumneavoastră.

Principii

Dedicare totală pentru sănătatea,confortul si starea de bine a pacienților noștri;

Respect pentru timpul pacienților noștri;

Comunicare,transparență și corectitudine în ce privește planul de tratament și costurile aferente.

Cine suntem?

Situată într-o zona ușor accesibilă,din B-dul Copou prima stradă la stânga pe sensul de urcare pe strada Garabet Ibrăileanu nr.1 în Policlinica CFR et.4 din cadrul Spitalului CFR, Pretty Smile este o clinică de stomatologie privată care oferă pacienților săi servicii stomatologice de primă calitate. În cadrul clinicii veți găși o ambianța caldă și o echipă de medici entuziaști gata să răspundă cu promptitudine și profesionalism nevoilor dumenavoastră. La Pretty Smile Cabinet Stomatologie Iași, veți beneficia de servicii stomatologice generale adulți și copii,implantologie, estetică dentară, chirurgie, ortodontie, parodontologie, pedodonție, cariologie, endodonție și protetica de cea mai înalta calitate, care vă vor ajuta la menținerea si îmbunătățirea sănătății dinților dumneavostră.

Obiectiv=Excelență

Avem ca obiectiv permanent menținerea celor mai înalte standarde profesionale, care includ transparență,onestitatea, confidențialitatea, etică și deontologia. Suntem determinați să aplicăm cele mai înalte standarde de profesionalism în tot ceea ce facem pentru pacienții noștri. Angajamentul nostru pentru perfecționare continuă reprezintă baza excelenței profesionale.

Experiență

Am creat un mediu de lucru valoros pentru fiecare individualitate. Încurajăm, recunoaștem și răsplătim înalta performanță, lucrul în echipa și asumarea responsabilității. Avem angajați o echipa de profesioniști care include specialiști din toate ramurile medicinii dentare: stomatologie generală,protetica, estetică dentară, chirurgie orală și maxilo-facială, ortodonție, endodonție, stomatologie pediatrică și parodontologie.

Aparatură/Materiale

Datorită preocupării permanente și a dorinței de perfecționare, personalul cabinetului nostru de stomatologie este întotdeauna la curent cu noile tehnici, materiale și metode de tratament, prin participarea continuă la congrese și manifestări științifice. Fiecare tratament și tehnică utilizată în cabinet se desfășoară după o conduită riguroasă de igienă și sterilizare. Dotările cabinetului de stomatologie sunt de ultimă generație,investind constant în ultimile apariții tehnologice din domeniu, permițându-ne tratamente medicale și estetice de o înaltă calitate.

SUS